Fakkels.eu

  Goedkope fakkels kopen online begint hier

  Voor avondwandelingen, stille tochten, loopevenementen en andere fakkeltochten kunt u fakkels bestellen die daarvoor speciaal gemaakt

  zijn. We zien de wasfakkel ook steeds vaker gebruikt worden bij herdenkingen. Als in een lange stoet door vele mensen een handfakkel wordt aangestoken geeft dit een bijzondere sfeer. De fakkels voor in de hand zijn voorzien van een druipschaaltje, die je eenoudig om de steel schuift, zodat de hand wordt beschermt waarmee de fakkel wordt vastgehouden. 

  Fakkels om mee te lopen

  De zogenaamde wasdoekfakkels zijn ontwikkeld om mee te kunnen lopen en dus uitermate geschikt voor een fakkeltocht. De fakkel vonkt niet en laat geen brandende delen los. Ook voor ski-afdalingen en skitochten worden deze wasdoekfakkels gebruikt. Voor veilig gebruik worden druipschaaltjes meegeleverd. Deze wasfakkels branden als de authentieke middeleeuwse fakkel en zijn eenvoudig aan elkaar aan te steken.

  Fakkels voor ski-afdaling

  Behalve voor tochten worden deze fakkels ook veelvuldig gebruikt bij ski-afdalingen. Bijna elk dorp in de ski-oordgebieden heeft haar eigen feestdag in het seizoen. In samenwerking met skischolen, het pistebeheer en lokaal bestuur worden dan regelmatig ski-afdalingen en tochten met fakkels georganiseerd. Het is een bijzonder gezicht om een slang van brandende wasfakkels de berg af te zien komen. Let wel: dit gebeurd alleen door professionals en met toestemming van lokale autoriteiten.

  Meer informatie over de wasdoekfakkel of fakkels voor een fakkeltocht ? Klik hier: fakkels voor fakkeltocht  wasdoekfakkels

  Youtube video met fakkels voor fakkeltocht: